Of jullie nu mijn buren zijn, dicht in de buurt wonen, bekend of onbekend zijn of aan de andere kant van Nederland wonen. Jullie allermooiste geheim is natuurlijk veilig bij mij. Vind het heel belangrijk dat jullie zelf het mooie nieuws kunnen delen en geen postbode of buren er eerder achterkomen dan jullie eigen familie en/of vrienden. Daarom staan de gegevens van kimmiess niet op het verzendlabel en versturen wij de pakketjes anoniem. Ook op alle producten die ik verkoop staat geen reclame, zo blijft het altijd een ware verrassing om te geven. 

Wilt u de bestelling als een cadeau naar iemand verzenden dan is dit zeker mogelijk. Vul dan uw eigen gegevens in bij factuuradres en de gegevens van de ontvanger in bij afleveradres. Leuke cadeauverpakkingen kunt u hier in de webshop vinden.

Laat uw wensen achter bij het afronden van uw bestelling onder opmerkingen en ik zorg dat het als een cadeau wordt verzonden en het een feestje is om te openen. 

Geeft u geen ander afleveradres door dan ga ik er vanuit dat de bestelling bij u zelf wordt afgeleverd en door u zelf wordt opengemaakt. Hier zit dan ook de pakbon ect. bij in. 

© 2018 - 2024 kimmiess | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel